Galerija

Spa & Igraonice

& Restorani

Spa & Igraonice

& Restorani

U okviru kompleksa gostima su dostupna četiri a-la-cart restorana, cafe bar, pekara, mini market. Igraonice za najmlađe na otvorenom i zatvorenom. Tri Spa centara koji se sastoje od zatvorenog bazena, saune, tipidarijuma, turskog kupatila i infinity bazena na otvorenom koji radi tokom letnje sezone.

Spa

Pored komfora i udobnosti našim gostima su na raspolaganju svi sadržaji Wellnes centra koji se nalaze u istoj zgradi. Stručno i uvek ljubazno osoblje će se potruditi da vaš odmor bude nezaboravan, bez obzira na to da li koristite bazene, saunu, slanu sobu, tipidarijumu ili tursko kupatilo. 

Igraonice

Ako želite da pobegnete od gradske gužve i uplivate u planinsku idilu, Queen of Kopaonik apartmani su pravo mesto za Vas i Vašu decu.

Restoran

U okviru kompleksa gostima je na raspolaganju restorsn. Prijatna atmosfera, kao i odličan, moderan meni hrane i pića. Sa nesvakidašnjim pogledom nudi  raznovrsne specijalitete.

Lokacija

Nalazimo se u Vikend Naselju, Stefana Prvovenčanog 35, Kopaonik

Locirani smo uz glavni put Kopaonik – Raška, od centra Kopaonika (Konaka) do nas ima 6 km, prva žičara je na 3,9 km Sunčana Dolina.

Radno vreme

Svaki dan: 08:00-22:00