O nama

Queen of Kopaonik Apartmani

Izgrađen 2020.
10 apartmana, 40 ležajeva
Cene od 20€ po apartmanu/noć
O nama

Queen of Kopaonik Apartmani

Nalazimo se u najlepšem delu Kopaonika u Vikend Naselju na nadmorskoj visini od 1.500m, locirani uz glavni put Raška-Kopaonik 6 km od centra Kopaonika. Najbliža žicara je Sunčana  dolina  na udaljenosti od 3,9 km. Borova šuma koja nas okružuje i pogled od koga zastaje dah stvaraju ambijent za savršeni odmor. Queen of Kop apartmani raspolažu sa 10 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica studijskog tipa, kategorisanih sa 4 zvezdice za smeštaj 1-4 osoba. Površina soba je između 24 i 34 metara  kvadratnih. Kako se nalaze u nizu idealne su za smeštaj većeg  broja  gostiju, grupe, porodice… Ukupan smeštajni kapacitet: 40 osoba.  U svakoj smeštajnoj jedinici nalazi se kompletno opremljena  kuhinja,  kupatilo sa tuš kabinom, fen, flat-screen TV sa kablovskim kanalima , WI-FI, grejanje, francuski ležaj i sofa na razvlačenje. Za bebe i decu, na zahtev bez doplate, su dostupni: krevetac, stolica za hranjenje, noša.

Odaberite sami apartman sa terasom ili francuskim balkonom, uz čarobne zalaske sunca sa pogledom na obronke Kopaonika ili uređeni vrt.

Pored komfora i udobnosti našim gostima su na raspolaganju svi sadržaji Wellnes centra koji se nalaze u istoj zgradi. Stručno i uvek ljubazno osoblje će se potruditi da vaš odmor bude nezaboravan, bez obzira na to da li koristite bazene, saunu, slanu sobu, tipidarijumu ili tursko kupatilo. Poseban užitak predstavlja korišćenje sezonskog infiniti bazena sa najelpšim pogledom na planini.

 

Apartmana

Restorana

Osoba

Očekujemo Vas!

Queen of Kop

Da  gastronomski užitak bude  potpun možete izabrati jedan od četiri a la carte restorana u kompleksu, od kojih se jedan  nalazi u istoj zgradi sa apartmanima. U okviru kompleksa su vam na raspolaganju i dečije igraonice na otvorenom i zatvorenom  prostoru.

WiFi

Dospupan u čitavom kompleksu

Parking

Postoji i mogućnost besplatnog parkinga (nije moguća rezervacija unapred)

Parking garaža

Mogucnost korišćenja parking garaže uz doplatu

Bazeni

Apartmani imanju toplu vezu sa Spa Centrom (30-50% popusta na Wellnes & Spa)

Dečije igraonice

Na otvorenom i zatvorenom prostoru je potpuno besplatno

Flat-screen TV

Flat-screen TV sa kablovskim kanalima

4 A la carte restorana

U okviru kompleksa gostima su dostupna 4 A la carte restorana (do 10% na restoranske usluge)

Za bebe i decu

Za bebe i decu, na zahtev bez doplate, su dostupni: krevetac, stolica za hranjenje, noša.

Lokacija

Nalazimo se u Vikend Naselju, Stefana Prvovenčanog 35, Kopaonik

Locirani smo uz glavni put Kopaonik – Raška, od centra Kopaonika (Konaka) do nas ima 6 km, prva žičara je na 3,9 km Sunčana Dolina.

Radno vreme

Svaki dan: 08:00-22:00